لینک مقاله را به اشتراک بگذارید: https://lalaroje.com/different-kitchen-styles
سبک های مختلف آشپزخانه : از آنجایی که آشپزخانه مهم ترین بخش یک خانه محسوب می شود به همین دلیل طرز دکوراسیون و چیدمان آن نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. به طور کلی می توان این گونه بیان کرد که دکوراسیون آشپزخانه با توجه به دکوراسیون داخلی ساختمان صورت گیرد و بهتر است با آن هماهنگی داشته باشد.
در هنگام طراحی و دکوراسیون آشپزخانه باید به مثلث فرضی کار توجه کرد. حال منظور از این مثلث سه نقطه اصلی در آشپزخانه می باشد. به طور کلی سه فعالیت پخت و پز، شست و شو و نگهداری مواد غذایی از عمده ترین فعالیت هایی است که درون آشپزخانه انجام می شود. بنابراین طراحان دکوراسیون داخلی این سه نقطه را نقطه های اصلی آشپزخانه می دانند که باید در هنگام طراحی و چیدمان به آن ها توجه کرد.
مراحل شروع دکوراسیون داخلی آشپزخانه
- انتخاب کابینت
- انتخاب رنگ در دکوراسیون
- چیدمان وسایل کاربردی آشپزخانه
- نور پردازی آشپزخانه
- کانتر و پیشخوان آشپزخانه
مهم ترین فاکتور برای شروع دکوراسیون داخلی چیست؟
مهم ترین فاکتور این است که دیدگاه فرد را راجع به دکوراسیون داخلی منزل خود در نظر بگیریم برای مثال باید ببینیم که آیا فرد سبک سنتی را برای خود در نظر گرفته یا مدرن ؟ یا این که فرد علاقه مند به فضای هیجانی است یا دکوراسیون با فضای رسمی را ترجیح می دهد؟ سپس با توجه به این مسائل، یک طراح باید اصول سبک مورد نظر را بر روی آشپزخانه پیاده سازی کند.
[irp]
انواع سبک دکوراسیون داخلی آشپزخانه
سبک مدرن
سبک مدرن از جمله سبک هایی است که به سادگی در چیدمان معروف است. طراحانی که از سبک مدرن در چیدمان آشپزخانه استفاده می کنند از شلوغی و تزئینات اضافه اجتناب می کنند. آشپزخانه مدرن ویژگی هایی دارد که از جمله آن ها می توان به سادگی، استفاده از رنگ های مات و براق، رنگ های فانتزی با بافت های صنعتی در این سبک، استفاده از نور های کوچک به جای نور های بزرگ، استفاده از شلف ها و طبقات به جای ویترین های تجملی، استفاده از گازهای رومیزی و هود های شیشه ای و استیل، استفاده زیاد از لوازم سفید و بلور، استفاده از پایه های فلزی به جای پاخور و …. استفاده کرد.
با استفاده از سبک مدرن، می توان فضای آشپزخانه ها را بزرگ تر نشان داد، می توان از فضا بیشترین استفاده را کرد و در نتیجه بیشترین بازدهی را نیز دریافت کرد، با استفاده از سبک مدرن می توان محیط آشپزخانه را به محیطی آرامش بخش تبدیل کرد، در آشپزخانه های کوچک نیز می توان از این سبک استفاده کرد، با استفاده از سبک مدرن می توان در استفاده از منابع طبیعی صرفه جویی کرد.
سبک کلاسیک
سبک کلاسیک، سبک تجملاتی است که از این سبک بیشتر برای دکوراسیون آشپزخانه های بزرگ استفاده می شود. از ویژگی های این سبک می توان به استفاده از ویترین های بلند، استفاده از تاج و زیر چراغی، استفاده از پاخور، استفاده از رنگ مات و بیشتر رنگ های سفید و قهوه ای، استفاده از منبع های بزرگ نوری از جمله لوستر برای نور پردازی، استفاده از الوار های چوبی و آویز ها و کنده کاری های طراحی شده برای سقف ها، استفاده از گاز های پایه دار و یا اجاق گازها به جای گاز های رومیزی، استفاده از لوازم به رنگ های برنز و کرم و مسی و …. اشاره کرد.
از جمله کار هایی که در سبک کلاسیک نباید انجام داد، می توان به این موارد اشاره کرد. به عنوان مثال در سبک کلاسیک نباید از در های جک دار استفاده کرد، نباید دستگیره ها ساده باشند چرا که سبک کلاسیک یک سبک تجملاتی است.
برای خرید دمکنی های پرفروش با تنوع و کیفیت بالا کلیک کنید |
سبک روستایی
این سبک دارای فضایی ساده و دوست داشتنی می باشد. دکوراسیون در این سبک مطابق با فضای خانه در یک روستا می باشد. در این سبک می توان از تنوع رنگ های مختلف نظیر قهوه ای، قرمز، زرد و …. به صورت هماهنگ استفاده کرد. از ویژگی های سبک روستایی می توان به بدون درب بودن کابینت ها، استفاده از گاز های مبله، استفاده از کف پوش ها چوبی، استفاده از شومینه، استفاده از سینک ها سرامیکی و …. اشاره کرد.
سبک مینیمال
آشپزخانه با سبک مینیمال تک رنگ است. در طراحی این سبک از ساده ترین وسایل و طرح ها استفاده می کنند. تمرکز اصلی در سبک مینیمال عدم استفاده از عناصر زیاد و ایجاد فضایی خلوت می باشد. در این سبک همه وسایل آشپزخانه را داخل کابینت می چینند تا خلوتی را در فضا ایجاد کنند.
سبک راستیک
از ویژگی های سبک راسیتک می توان به وجود الوار، سنگ و وسایل با کیفیت، استفاده از لوازم آشپزخانه آنتیک و قدیمی، استفاده از دیوار های سنگی، چوبی و آجر، استفاده از کانتر چوبی با گوشه های مورب، استفاده از سینک کلاسیک، استفاده از رنگ های گرم با طرح چوب برای کابینت ها، استفاده از سنگ به جای چوب برای صفحه روی کابینت، استفاده از پرده ها یا درب برای قفسه ها و … اشاره کرد. لازم به ذکر است که در این سبک، نوع معماری نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.
لینک خرید دستکش های پرفروش لالاروژ کلیک کنید |
سبک صنعتی
سبک صنعتی نیز همانند هر سبک دیگری دارای ویژگی های خاص خود می باشد. از جمله ویژگی های این سبک می توان به استفاده از قفسه های باز برای کابینت ها، استفاده از قفسه های سربی یا فولاد ضد رنگ، استفاده از بتن در کف، پیشخوان یا دیوار آشپزخانه، استفاده از رنگ های خنثی (سفید، سیاه، خاکستری و قهره ای، قرمز و …)، استفاده از وسایلی همانند لوله های آب، آجر خام، تیر ها فلزی و ….. اشاره کرد.
[irp]
سبک سنتی
سبک سنتی دارای ویژگی هایی از جمله استفاده از مبلمان مجلل، استفاده از بافت های مختلف، دقت به جزئیات، استفاده از خطوط منحنی، استفاده از فرش ها و کوسن های زیاد، استفاده بسیاد از رنگ لاکی، استفاده از تخت های چوبی، استفاده از ظروف سفالی و قاب های خطاطی شده، استفاده از ترمه و گلیم، استفاده از تزئیناتی مانند گلدانها، شمعدانیها و آینه ها و …. می باشد.
در دکوراسیون آشپزخانه به چه نکاتی باید توجه کرد؟
- توجه به تکنیک مثلث کار
- توجه به هارمونی رنگ ها در محیط
- توجه به تکینک نورپردازی
- استفاده از گل و گیاه
- توجه به جنس لوازم آشپزخانه
- استفاده از کف پوش چوبی محکم
- استفاده از کابینت های ساده و شیک در دکوراسیون آشپزخانه
- استفاده از شلف ها و طبقات در آشپزخانه
- استفاده از جزیره در دکوراسیون داخلی
- استفاده از میز و صندلی های مناسب
- استفاده از المان های سنگی و چوبی طبیعی