حوله, مجله لالاروژ

همه چیز درباره انواع حوله و ویژگی های آن

حوله

لینک مقاله را به اشتراک بگذارید: https://lalaroje.com/towel

حوله چیست؟

به قطعه‌ی پارچه‌ای، ‌پشمی یا کاغذی گفته می شود که به طور معمول برای خشک کردن یا تمیز کردن بدن و سطوح مختلف استفاده می شود؛ البته در میان عموم جامعه بیشتر به همان شکل حوله بدن یا حوله دست و صورت شناخته می شود. به طور معمول از حوله های پشمی و پارچه ای برای خشک کردن بدن و دست و صورت استفاده می شوند که برای جذب بیشتر آب، به حوله ها پرزهایی اضافه می شود. از حوله های کاغذی بیشتر برای سرویس های بهداشتی یا پاک کردن سطوح قسمت هایی از منزل مانند آشپزخانه استفاده می شود.

سرویس پارچه ای

در مورد تاریخچه حوله، باستان شناسان این موضوع را تایید کرده اند که به احتمال زیاد در قرن هفدهم و در کشور عثمانی (ترکیه فعلی) پارچه های بلندی از جنس پنبه تولید می شده که چند متر طول داشته؛ به طوری که بشود آن را به طور کامل دور بدن پیچید و همه جا را پوشش بدهد. با گذشت زمان حوله هایی تولید شد که به شکل حلقه های در هم پیچیده بودند و به havly معروف شدند. به مرور این کلمه تغییر کرد و به واژه havlu تبدیل شد که در زبان ترکی به معنای حوله است.

انواع حوله و کاربرد آن ها

حوله های تن پوش یا حوله پالتویی (روبدوشامبر)

اندازه این حوله ها در مقایسه با حوله های حمام معمولی بزرگ تر است به طوری که تمامی بدن را می پوشانند. به طور این حوله ها دارای کلاهی هستند که برای خشک کردن هرچه بهتر موها بسیار کاربردی هستند. اکثر این حوله ها دارای کمربندهایی جهت تثبیت بهتر حوله روی بدن فرد هستند و در انواع خاص دارای زیپ و دکمه هم تولید می شوند. حوله های تن پوش در سایزهای مختلفی از نوزاد تا بزرگسال تولید می شوند. در هنگام خرید حوله های روبدوشامبر به این نکته توجه کنید که هرچقدر وزن بیشتری داشته باشند،‌ یعنی پرزهای بیشتری در آن ها به کار رفته و همین موضوع قابلیت جذب رطوبت را بالا می برد.

[irp posts=”2247″ name=”ست دمکنی آشپزخانه”]

ست های حوله نوزادی

این ست ها به طور معمول از جنس پنبه و بسیار لطیف هستند و دارای حوله تن پوش، حوله دست و پا، کلاه حوله ای و حوله دست و صورت هستند. از این پک ها بیشتر برای سیسمونی نوزادی استفاده می شوند و باید دقت شود که حتما از الیاف طبیعی تهیه شده باشند، زبر نباشند و قابلیت جذب بالایی داشته باشند.

سرویس پارچه ای آشپزخانه

حوله های حمام ملحفه ای

ابعاد این حوله ها به شکل مربع یا مستطیل است و سایزهای متنوعی دارند. این حوله ها نسبت به روبدوشامبرها فضای کمتری را اشغال می کنند،‌ ارزان تر هستند و همچنین حمل و نقل آسان تری دارند؛ همین دلیل باعث می شود که علاوه بر مصارف خانگی، برای خشک کردن بدن بعد از استخر و باشگاه های ورزشی نیز مورد استفاده قرار بگیرند.

حوله دست و صورت

حوله هایی که برای خشک کردن دست و صورت استفاده می شوند پرکاربردترین نوع حوله ها هستند که به طور معمول در ابعاد کوچک تر تولید می شوند تا به راحتی روی آویزهای روشویی در سرویس های بهداشتی قرار بگیرند.

حوله آشپزخانه

حوله های آشپزخانه بیشتر با طرح های فانتزی و تزئینی تولید می شوند و طرح های شاد و رنگی دارند. این حوله ها در ابعاد کوچک تولید می شوند و اکثر آن ها به شکلی طراحی می شوند که به آویزهای کوچک اشپزخانه آویخته شوند.

حوله

جنس های مختلف حوله ها
حوله از جنس پنبه طبیعی

در این حوله ها از الیاف طبیعی استفاده شده و هیچ افزودنی شیمیایی و مصنوعی در آن ها وجود ندارد. نوزادان، افراد دارای پوست حساس و افرادی که به مواد شیمیایی حساسیت دارند، بهتر است از این حوله ها استفاده کنند. علاوه بر این ها از نظر محیط زیستی این حوله ها بسیار بهتر هستند و آسیب کمتری به طبیعت می زنند.

حوله از جنس پنبه مصنوعی

پنبه قدرت جذب بالایی دارد به طوری که طبق یافته ها، 25 برابر وزن خود مایعات جذب می کند! حوله های پنبه ای بسیار لطیف هستند و میزان لطافت آن ها به میزان خلوص پنبه به کار رفته در الیاف بستگی دارد.

حوله های نایلونی

همان طور که از نام این حوله های مشخص است; این حوله ها از الیاف مصنوعی و پلاستیکی تولید می شوند. از مزیت های آن ها می توان به شست و شوی راحت و قیمت مناسب آن ها اشاره کرد، ولی برای کودکان و پوست های حساس خیلی مناسب نیستند.

[irp posts=”2285″ name=”سرویس پارچه ای آشپزخانه”]

حوله های میکروفیبری

در حوله های تن پوش بیشتر از این جنس حوله استفاده می شود؛ چرا که وزن پایینی دارند. قدرت جذب رطوبت در این جنس حوله ها بالاست و هرچند قیمت بالایی دارند، بسیار با دوام هستند.

حوله های ابریشمی

این حوله ها در دسته حوله های شیک و لوکس قرار می گیرند و ضخامت کمی دارند. همچنین نسبت به قیمت نسبتا بالایی که دارند مقاوت و جذب آب کمی دارند. از این حوله ها می توان به عنوان حوله مهمان استفاده کرد و برای مصارف متعدد مناسب نیستند.

برای عضویت در اینستاگرام فروشگاه لالاروژ کلیک کنید
شست و شو و مراقبت از حوله ها
  • دستورات شست و شوی تولید کننده را به دقت بخوانید; هیچ کس مثل تولید کننده از جنسی که تولید کرده آگاه نیست!
  • برای شستن حوله ها از مواد شوینده خیلی قوی استفاده نکنید; و دمای آب را بین 30 تا 60 درجه سانتیگراد بگذارید
  • برای حوله های سفید و رنگی باید از مواد شوینده متفاوتی استفاده کنید
  • حوله ها را همراه لباس های دیگر در ماشین لباسشویی قرار ندهید
  • سعی کنید حوله های را در جایی قرار دهید که سریع تر خشک شوند; رطوبت سریع تر آلودگی ها را جذب می کند
  • پس از استفاده از حوله اگر فکر می کنید نیازی به شست و شو ندارند; آن ها را روی رخت آویز پهن کنید تا خشک شوند و بلافاصله داخل کشو یا قفسه نگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *