مجله لالاروژ, نمگیر ظروف آشپزخانه لالاروژ

جنس پارچه ی مناسب برای آبگیر ظروف

نمگیر آشپزخانه

آبگیر ظروف آشپزخانه

از جمله اقلام پر کاربرد و پر استفاده در آشپزخانه نمگیر یا آبگیر ظروف است. در واقع در زمان هایی که ظرف‌های زیادی شسته می‌شود و مکان کافی برای خشک کردن آن ها نداریم این وسیله بسیار کار بردی بوده و به شما کمک می‌کند. آبگیر ظروف آشپزخانه در سایزهای متفاوت در بازار موجود می‌باشد که با توجه به نیاز خود آن را انتخاب می نمایید.

مراحل دوخت آبگیر ظروف آشپزخانه

همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم یکی از وسایل پر کاربرد در آشپزخانه آبگیر ظروف می باشد که در انواع متفاوتی در بازار موجود است. وجود یک آبگیر با ابعاد و اندازه های مناسب در هر خانه ای میتواند نیاز است. شما به راحتی می توانید در خانه این وسیله کاربردی و ضروری را بدوزید و مورد استفاده قرار دهید.

 

دوخت آبگیر

وسایل مورد نیاز

  • پارچه طرحدار
  • پارچه آستری
  • پشم شیشه نازک یا پلاستیکی
  • نوار توری

همانند سایر اجزا موجود در سرویس پارچه ای برای دوخت آبگیر ظروف نیز از پارچه هایی با رنگ و طرح های متفاوت استفاده میشود. قبل از دوخت نمگیر به نکات زیر توجه کنید:

  1. ابتدا ابعاد و اندازه آبگیر مورد نیاز خود را مشخص کنید .
  2. پارچه های طرح دار را برای قسمت میانی کار خود در نظر بگیرید.
  1. پارچه هایی که می خواهید در دو طرف کار از آن استفاده کنید دو سانت بیشتر در نظر بگیرید چرا که باید به هم دوخته شوند.
  2. طبق سلیقه خود می توانید برای زیبایی بیشتر آبگیر آشپزخانه از نوارهای توری استفاده کنید. # آبگیر ظروف آشپزخانه
مراحل دوخت:
  • مرحله اول: در مرحله اول سمت راست پارچه ها را روی هم گذاشته و نوار توری را درست بر لبه پارچه و ما به بینشان قرار دهید.
  • مرحله دوم: سپس شروع به دوختن نوار توری کنید و درز دوخته شده را اتو بزنید.
  • مرحله سوم: یک پارچه آستری یا دو عدد پشم شیشه نازک را تهیه کرده و به اندازه ی نمگیر مد نظر برش بزنید.
  • مرحله چهارم: بعد از آن یک پارچه را برای پشت آبگیر برش می زنید و تمامی لایه های بریده شده یعنی آستری، پشم شیشه، پارچه پشت کار را به وسیله سوزن ته گرد به هم متصل می کنید. ( بهتر است پارچه ی انتخاب شده برای پشت آبگیر از پارچه های گلدار و زیبا تهیه شود.)
  • مرحله پنجم: می توانید به این منظور که آبگیر شما به راحتی جمع شود در اطراف آن چند بندینک بدوزید. ( برای دوخت بندینک از نوار توری استفاده کنید و 4 عدد بندینک 20 سانتی متری برش بزنید.)
  • مرحله ششم: بندینک های بریده شده در مرحله قبل را بر روی پارچه های طرحدار که قبلا بریده شده قرار دهید.
  • مرحله هفتم: در مرحله ی آخر دور تا دور کار را با نوار اریب بدوزید. نمگیر شما آماده ی استفاده است.

جنس پارچه ی مناسب برای آبگیر ظروف کدام است؟

همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم آبگیر ظروف وسیله ای کاربردی می باشد که به خصوص در زمان هایی که ظرف های زیادی شسته می شود و فضای کافی برای خشک شدن آن ها وجود ندارد بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. از آنجا که کاربرد این وسیله در خشک کردن و آبگیری ظرف ها می باشد بنابراین باید از جنس پارچه های ضد آب انتخاب شود. بخاطر حفظ خاصیت ضد آب بودن این نمگیر ها بهتر است بین دولایه پارچه یک لایه آستر به همراه دو لایه پلاستیک یا دو لایه پشم شیشه قرار داده شود.

نکات کلیدی برای خرید بهترین سرویس آشپزخانه

سرویس پارچه‌ای جزء سرویس های پر اهمیت و پر کاربرد در آشپزخانه می باشد که در تمامی زمان ها مثل زمان پخت غذا، شستن ظروف ، نگهداری از مواد غذایی و حتی زیبایی فضا به شما کمک می کند. به طور کل می توان گفت با خرید یک سرویس پارچه ای آشپزخانه کامل تمامی نیاز های آشپزخانه خود را رفع کرده و علاوه بر آن با انتخاب رنگ و طرح مناسب برای آن در زیبایی فضای خود نیز تاثیر می گذارید.

 علاوه بر آن با تهیه سرویس آشپزخانه نیازی نیست برای اقلام مورد نیاز خود به صورت جدا گانه هزینه پرداخت کنید. سرویس های آشپزخانه داری قسمت های مختلفی است و اجزای زیادی را شامل می شود  طبیعتا هرچه سرویس انتخابی شما کامل تر باشد آسایش و راحتی شما نیز بیشتر فراهم میگردد.

قیمت سرویس آشپزخانه

از موارد مهم انتخاب سرویس

سرویس های آشپزخانه بر اساس تکه‌های موجود در آن از قیمت متفاوتی برخور دارند. علاوه بر آن جنس و مدل پارچه ی انتخابی شما نیز در قیمت آن بسیار تاثیر گذار است. می‌توانید برای تهیه از سرویس‌های اقتصادی و یا لوکس استفاده کنید. می‌توانید با توجه به فضای آشپزخانه و همچنین بودجه‌ی خود سرویس پارچه‌ای خود را 45 تکه انتخاب کنید یا بسیار مختصر و در حد 5 تکه آن را خلاصه کنید اما درهرصورت، خرید آبگیر را فراموش نکنید چون بسیار کاربردی و پرمصرف است.

انواع مختلف

پارچه‌های ضدآب

یکی از سوالاتی که ممکن است برایتان مطرح شود این است که پارچه های ضدآب شامل چیست. برای شما انواع پارچه‌های ضدآب را نام بردیم و می‌توانید از میان آنها با توجه به نوع طراحی و سلیقه خود پارچه مورد نظرتان را انتخاب کنید.

  • پارچه PUL: پارچه PUL، نوعی پوشش ساخته‌شده از پلاستیک است که در برابر آب و لک مقاومت دارد.
  • پارچه TPU: این پارچه نوع بهتر، نرم‌تر و انعطاف‌پذیرتر پارچه PUL است که با توجه به پلاستیک کمتر به‌کار رفته در آن، آسیب کمتری به محیط زیست می‌رساند. 
  • وینیل: وینیل یک پارچه مشابه با چرم مصنوعی است که با استفاده از مواد مصنوعی به‌کار رفته در آن، قابلیت ضد آب پیدا کرده است.
  • نایلون و پلی استر: برای تهیه این نوع از پارچه‌های نایلونی از مواد ضدآبی مانند ریستو و تافته استفاده می‌کنند تا در برابر آب و لک مقاومت بالایی از خود نشان دهند. این مواد به‌تنهایی ضد آب نیستند، اما با پوشش‌دهی خاص برای ساختن ضد آب‌ترین مواد مانند چتر استفاده می‌شوند.معمولا برای بارانی و کاپشن مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • پشم: پشم به‌طور طبیعی ضد آب است اما برای افزایش مقاومتش برای تهیه پوشاک، آن را با لانولین ترکیب می‌کنند.
  • پشم پلی استر: پشم پلی استر با تراکم بالا، قابلیت آب‌گریز دارد و می‌توانید از آن برای تهیه بارانی استفاده کنید.
  • پنبه با لمینت: برای تهیه این نوع پارچه پنبه را با مواد مخصوص ضد آب لمینت می‌کنند تا جایگزین مناسب و خوبی برای پارچه PUL شکل گیرد.
  • پارچه مشمع: اگر به‌دنبال یک پارچه ضد آب برای بارانی هستید، پارچه مشمع انتخاب چندان مناسبی نخواهد بود. اما با توجه به ظاهر براق و مقاومت خود در برابر آب و رطوبت، برای تهیه سفره، چمدان و دیگر لوازم آشپزخانه استفاده می‌شود.
  • میکرو الیاف: میکرو الیاف از جنس پلی استر ویژه است و با قابلیت 100 درصد آب گریزی، انتخابی مناسب برای تولید انواع بارانی و کاپشن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *